تبلیغات پیامکی یا sms marketing
گستردگی روش های مختلف بازاریابی برای کسب و کار ،در بعضی از مواقع صاحبان کسب و کار را دچار سردرگمی می کند.اگر شما هم گاهی دچار این دغدغه می شوید باید بگویم که انتخاب نوع بازاریابی به عوامل مختلفی مثل :نوع کسب و کار ،استراتژی بازاریابی که دارید،موقعیت حال حاضر شرکت و پرسونای مخاطب بستگی دارد.
شما در حال حاضر از کدام روش بازاریابی برای کسب و کارتان استفاده میکنید؟
آیا شما هم به دنبال روش های ارزان تر و کارآمدتری برای بازاریابی هستید؟
پیشنهاد من به شمااستفاده از بازارایایی پیامکی یا همان sms marketing است.
بازاریابی پیامکی یکی از شیوههای مهم تبلیغاتی است که مخاطبین وفاداری را جذب کسب و کار شما می کند.هدف این نوع تبلیغات برقراری ارتباط بیشتر با مخاطبان، ارسال پیشنهادات و جشنواره های فروش ،به روزرسانی ها و یادآوری و هشدارهای مهم است،با من تا انتهای این مقاله همراه باشید تا صفر تا صد بازاریابی پیامکی را با هم یاد بگیریم.
تبلیغات پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ چیست؟
این یکی از شیوههای بازاریابی در عصر امروز است که به دلیل دسترسی اکثر مردم به موبایل رشد زیادی پیدا کرده و یکی از ابزارهای مهم بازاریابی به حساب می آید.اس ام اس مارکتینگ یعنی فرستادن پیامکهای تبلیغاتی به تلفن همراه مشتریان برای این که در جریان موضوعاتی مثل: تخفیفها، جشنوارههای فروش فوقالعاده و … قرار بگیرند. در ادامه در مورد شیوه کار اس ام اس مارکتینگ توضیح می دهم
اس ام اس مارکتینگ یا بازاریابی پیامکی مناسب کسب و کارهایی است که صاحبان آنها می خواهند در زمان کم و با سرمایه اندک به سود برسند.به طور کلی مشاغل خدماتی ،تولید کننده ها ،صنعتگران،اساتید آموزشی،فروشندگان و …. همه می توانند از تبلیغات پیامکی استفاده کنند.
اهمیت بازاریابی پیامکی یا اس ام اس مارکتینگ :
1_صرفه جویی در زمان:
معمولا برای تولید محتوا در سایر روش های تبلیغاتی مانند فضای مجازی ،بنر تبلیغاتی، رپورتاژ آگهی ،ایمیل مارکتینگ و… شما برای طراحی آنها نیاز به گرافیکی مناسب ،کار با نرم افزارهای مختلف و شاید پیچیده یا نیروهای کار ماهر نیاز دارید.
اما در بازاریابی پیامکی ،روند کوتاه تر است و همه چیز در پنل کاربری شما خلاصه می شود.تنها کافیست متن پیامک خود را نوشته و شماره مخاطب های خود را اضافه کنید.
2_هزینه به صرفه:
در مقایسه با دیگر روش های بازاریابی و تبلیغات،استفاده از پیامک تبلیغاتی هزینه بسیار اندکی دارد.اگر شما کنجکاو هستید که حداقل برای یکبار این روش را تست کنید مجبور نیستید که در اولین دفعه پیامک خود را به ۱۰ هزار نفر پیامک ارسال کنید،بلکه تنها کافیست به ۱۰۰ نفر از مشتریان خوب و وفادار خود یک پیشنهاد اختصاصی خود را ارسال کنید.
نرخ بازگشت مشتری در بازاریابی پیامکی ۸٪است یعنی از هر ۱۰۰ نفر ۸ نفر مشتری شما می شود.
3_بیان منظور به شکل سریع:
شما با استفاده از بازاریابی پیامکی می توانید در قالبی کوتاه و ساده خواسته های خود از قبیل جشنواره های فروش ،تخفیف ها و حتی جدیدترین رویداد های کسب و کاری خود را به مشتری های خود انتقال دهید
4_پیامک بالاترین نرخ بازکردن و خواندن پیام را دارد:
حتما برای شما هم پیش آمده که هنگام چک کردن ایمیل های خود،ایمیل های تبلیغاتی را یا نخوانده باشید یا نخوانده پاک کنید،این مورد خیلی طبیعی است.اما در بازاریابی پیامکی ۹۸٪پیامک های ارسالی به تلفن های همراه توسط کاربران باز شده و بیشتر آنها بعد از ۳دقیقه خوانده می شوند .
5_نرخ تبدیل بسیار بالا پیامک :
نرخ تبدیل یعنی از تعداد پیامک های ارسالی ،چند نفر تبدیل مشتری ما خواهند شد یا اقدام به خرید کالا خواهند کرد.این نرخ تبدیل در بازاریابی پیامکی ۸/۲۲ درصد است درصورتیکه نرخ تبدیل ایمیل مارکتینگ ۱/۷۳ درصد است.
این آمار نشان می دهد پیامک ،هم ارزان تر و به صرفه تر است و هم جذب مشتری بیشتری دارد.
6_تثبیت موقعیت برند شما در ذهن مشتری:
تمامی فعالیتهایی که در کسب و کار انجام می دهیم هویت برند ما را می سازند. بازاریابی پیامکی هم یکی از این روش ها است.با این روش شما به مشتریان خود این احساس را می دهید که برای شما اهمیت زیادی دارند و شما جديدترين اطلاعات مخصوص کسب و کارتان که نیازی از آنها را برطرف می کند و به آنها نفع می رساند را برایشان ارسال می کنید.
شیوه کارکرد اس ام اس مارکتینگ به چه صورت است؟
شما برای انجام بازاریابی پیامکی نیاز به :
سیم کارت، لیست مخاطبان و پنل کاربردی در یکی از سایت های خدمات دهی تبلیغات پیامکی دارید.
توصیه های مهم برای بازدهی بالا تر در بازاریایی پیامکی:
●قبل از شروع ،خیلی مهم است که هدف خود را از تبلیغات پیامکی مشخص کنید.
●متن شما باید بسیار ساده و کوتاه باشد و از کلمات تخصصی در آن استفاده نشده باشد.
●زمان مناسبی را برای ارسال پیامک انتخاب کنید.
انتخاب این زمان به مخاطب هدف شما بستگی دارد که در چه بازه زمانی وقت آزادتر دارد تا بتواند پیام را بخواند.اگر این نکات را رعایت نکنید نتیجه خوبی از بازاریابی پیامکی نخواهید گرفت.
●از یک شماره خاص ،تبلیغات خود را انجام دهید.هر بار با یک شماره تبلیغ کردن به مخاطب حس بدی می دهد.
●مخاطبان را ترغیب کنید تا اطلاعات بیشتری را به شما بدهند،به طور مثال به لینک سایت شما وصل شوند و اطلاعات تماس یا ایمیل آنها را دریافت کنید.
کارهایی که باید بعد از ارسال پیامک انجام دهیم:
بعد از ارسال پیامک باید بررسی شود که حتما پیامک به مشتری ها رسیده باشد.گاها پیش می آید که تعدادی از اس ام اس ها به دست مشتری نرسیده باشد ،اگر حجم زیادی ارسال نشده باشد دلیل آن نقص فنی است .
باید دو دسته را اندازه گیری کنیم:
تعداد افرادی که پیام ما را باز کرده و خوانده اند.
تعداد افرادی که ارسال پیام تبلیغاتی ما را لغو کرده اند.
با استفاده از URL تعداد پیامک هایی که توسط مشتریان خوانده شده را اندازه گیری کنید.کلیک های انجام شده بر پیامک های ارسالی و بعد در ۱۰۰ ضرب می شود.هرچه که درصد بالاتر باشد بازاریابی پیامکی موفق تر بوده است.
تعدادی از مخاطبان به دلایل مختلف انصراف می دهند،تعداد این افراد را باید اندازه گیری کنی.تعداد مخاطبان انصرافی تقسیم بر تعداد کل مشتریان بشود،عددی که به دست می آید تعداد واقعی مشتریان را نشان می دهد.هرچه عدد کوچکتر باشد ،نشان دهنده موفقیت در بازاریابی پیامکی است.
دیدگاهتان را بنویسید